Beschermd Wonen bij Flevo Zorg

Bij Flevo Zorg is er altijd 24 uur per dag en 7 dagen in de week begeleiding aanwezig. Flevo Zorg is een kleinschalige woonvorm waarbij je samen met andere bewoners woont.

Wonen in Almere

In Almere hebben wij een woning waar mensen met een licht verstandelijke beperking wonen. Flevo Zorg vindt het belangrijk dat je op een plek woont waar je kunt ontwikkelen en samen met de begeleiding werkt aan je hulpvragen om een volgende stap in je leven te kunnen maken. Welke stap? Dat bepalen wij met elkaar. Een hulpvraag kan een zinvolle daginvulling zijn, of hulp met je post en administratie.

Als je bij Flevo Zorg komt wonen maken wij samen een zorgplan waarin doelen worden opgemaakt. Je gaat (samen) aan deze doelen werken. Flevo Zorg kijkt naar wat jij zelf kan en ondersteunt waar nodig. Je woont samen met anderen. Dit betekent dat je een eigen kamers hebt met gezamenlijke ruimtes. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er zijn ook afspraken over het schoonhouden van je eigen- en de gezamenlijke ruimtes.

Wie kan bij ons wonen?

Flevo Zorg biedt beschermd wonen aan mensen met een licht verstandelijke beperking, vanaf 18 jaar en ouder. Je heb een WMO of WLZ indicatie.

Meer weten?

Bekijk dan ook eens onze brochure.

Dit kan je verwachten

Wat zeggen anderen over Flevo Zorg…

Partners

Hester huizen

Benieuwd wat Flevo Zorg voor jou kan betekenen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur vrijblijvend teruggebeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven