Dagbesteding - Flevo Zorg

Actieve dagbesteding bij Flevo Zorg

Flevo Zorg is van mening dat iedereen een zinvolle daginvulling nodig heeft. Flevo Zorg vindt het belangrijk dat bij het aanbieden van een zinvolle daginvulling aangesloten wordt bij de behoeftes van onze deelnemers.

Wat kun jij goed of wat wil jij graag leren? Wij gaan altijd uit van jouw kracht, talent en wensen. Zo weten we zeker dat je met plezier aan de slag kunt. Misschien durf je wel iets nieuws uit te proberen? Vertel het ons. Dan kijken we samen wat er kan. Flevo Zorg stimuleert de betrokkenheid van de deelnemers bij- en met de maatschappij. Het is belangrijk dat de deel-nemers zich onderdeel van de maatschappij voelen. Zo leveren wij met elkaar een bijdrage aan de maatschappij. Flevo Zorg biedt een breed aanbod aan dagbesteding, zodat wij zorg op maat kunnen leveren en aansluiten op de behoeftes van de cliënt(en).

Flevo Zorg biedt door middel van sporten een uniek programma om weerbaarder te worden. Wat is weerbaar? Dit betekent dat je kunt opkomen voor jezelf en je grenzen kan aangeven, terwijl je rekening houdt met de ander.

Weerbaarheidstraining

Flevo Zorg biedt door middel van sporten een uniek programma om weerbaarder te worden. Wat is weerbaar? Dit betekent dat je kunt opkomen voor jezelf en je grenzen kan aangeven, terwijl je rekening houdt met de ander. In dit programma is emotieregulatie verwerkt en leer je spanningen herkennen, inzicht krijgen in je emoties en impulscontrole verbeteren. Je ontwikkelt je sociale vaardigheden en leert omgaan met feedback, verbeteren van eigen zelfbeeld en leer je samenwerken. Dit unieke programma is maatwerk en kan aangeboden worden aan jeugdige en volwassenen.

Meer weten?

Bekijk dan ook eens onze brochure.

Dit kan je verwachten

“Het doel is jezelf uitdagen, je trots voelen, samen spelen, sociale contacten, fysieke ontwikkeling, vergroten van zelfvertrouwen, plezier, in beweging blijven, meedoen en jezelf overwinnen”

Wat zeggen anderen over Flevo Zorg…

Partners

Hester huizen

Benieuwd wat Flevo Zorg voor jou kan betekenen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur vrijblijvend teruggebeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven