Ambulante begeleiding - Flevo Zorg

Over ons

Flevo Zorg is opgericht met de gedachten zorg voor elkaar en zorg voor iedereen. Iedereen heeft ergens ondersteuning bij nodig. De een kan gemakkelijke ondersteuning vragen dan een ander en daar is niks mis mee.

Flevo Zorg bestaat sinds 2021 en is gestart met een groepswoning voor zeven bewoners met een licht verstandelijke beperking. Inmiddels zijn wij gegroeid en voornemens om te blijven groeien. Flevo Zorg is ontstaan met de gedachten dat iedereen een ´thuis´ verdiend. Wij willen mensen helpen die extra ondersteuning nodig hebben. Flevo Zorg biedt onze bewoners een thuis. Naast beschermd wonen leveren wij ook ambulante begeleiding en dagbesteding.

Onze missie

Flevo Zorg wil onze bewoners een thuis aanbieden. Wij leveren kleinschalig wonen met individuele aandacht. Wij kijken naar de draagkracht en de mogelijkheden. Wij stimuleren onze bewoners om het beste uit zichzelf te halen. Wij passen de ondersteuning aan op de zelfredzaamheid van onze bewoners.

Onze visie

Flevo Zorg is van mening dat iedereen recht heeft op een veilige thuishaven. Het leven in de huidige samenleving en het bijhouden van de samenleving is voor onze doelgroep een uitdaging. Flevo Zorg helpt bij deze uitdaging. Flevo Zorg kijkt samen met de bewoners naar de mogelijkheden en hulpvragen. Hier passen wij de ondersteuning op aan. Je hoeft niet altijd alles te zeggen, wij verstaan je!

Wat zeggen anderen over Flevo Zorg…

Partners

Hester huizen

Benieuwd wat Flevo Zorg voor jou kan betekenen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur vrijblijvend teruggebeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven