Ouderenzorg - Flevo Zorg

Ouderenzorg bij Flevo Zorg

De zorgvilla is een kleinschalig woonproject voor ouderen die 24/7 persoonlijke en professionele zorg en begeleiding nodig hebben. Denk hierbij aan complexe zorg rondom (lichte) dementie en somatische zorg.

Flevo Zorg ondersteunt onze bewoners bij de persoonlijke en huis-houdelijke verzorging. Wij leveren zorg binnen de wensen en mogelijk- heden van onze bewoners. Wat niet meer lukt, nemen wij over.

In de zorgvilla is het gevoel van thuis en het werken vanuit liefde erg belangrijk. Uitgangspunt is dat we onze bewoners zo lang mogelijk actief willen laten deelnemen aan de dagelijkse (sociale) activiteiten. Wij organiseren activiteiten die een fijne bezigheid vormen en ook de sociale contacten tussen de bewoners bevorderen.

Onze zorgvilla ligt gelegen in de woonwijk Oosterheem. Wij hebben ruimte voor in totaal zes bewoners. De zorgvilla ligt gelegen aan een rustige straat en in de buurt van een natuurrijke omgeving. Alle bewoners zijn voorzien van een persoonsalarmering. Onze collega’s dragen zorg voor verse en voedingsrijke maaltijden. In de zorgvilla zijn familie, vrijwilligers en directe naasten altijd welkom. De deur staat bij ons altijd open. Kom jij langs voor een rondleiding?

Wie kan bij ons in Zoetermeer terecht?

Flevo Zorg biedt kleinschalig wonen aan voor ouderen die 24/7 persoonlijk en professionele zorg en begeleiding nodig hebben.

Meer weten?

Bekijk dan ook eens onze brochure.

Wie kan bij ons in Zoetermeer terecht?

Dit kan je verwachten

Wat zeggen anderen over Flevo Zorg…

Partners

Hester huizen

Benieuwd wat Flevo Zorg voor jou kan betekenen?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur vrijblijvend teruggebeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven